Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Välkommen att bli medlem hos oss! Följ nedanstående instruktioner och efter att du har betalat in medlemsavgiften är du medlem av vår klubb.

Medlemsavgiften är mycket viktig för klubben då den är den enda inkomst klubben har som vi själva styr över. Vi ser hellre att inkomsten ökar genom fler betalande medlemmar än genom höjda avgifter. Betalt medlemskap är också ett krav för att klubben ska få aktivitetsbidrag för våra ungdomar.

Som medlem får du bland annat gratis tillgång till klubbens ordinarie årsutbud av träningar inklusive gympa och innebandy. Klubben sponsrar även individuellt tävlande enligt aktuell policy. Du är dessutom försäkrad genom föreningens gruppförsäkring för olycksfall som gäller under träning och tävling.

Medlemsavgiften är för närvarande:

500 kr per familj (föräldrar och barn på samma adress)

250 kr för enskild medlem

50 kr för stödmedlem (ej aktiv medlem)

Avgiftens storlek bestäms på klubbens årsmöte i februari, varefter vi alla uppmanas att betala in vår medlemsavgift på klubbens bankgiro 5851-0488 eller plusgiro 693187-7. Ange på blankett eller som meddelande vid internetbetalning vem/vilka som betalningen avser. Om du är ny så får du förmodligen inte plats att skriva allt på blanketten eller i meddelanderutan. Komplettera därför med ett mail till This is a mailto link där du anger namn, adress, telefonnummer och fullständigt personnummer (10 siffror).

För att sköta föreningen måste vi hantera dina personuppgifter och göra detta i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Hur vi gör detta framgår i den Integritetspolicy som föreningen styrelse har antagit. Mer om hur föreningen hanterar GDPR hittar du här
Då du blir medlem i Frölunda OL (genom att betala medlemsavgiften) ingår du ett avtal där du accepterar att föreningen hanterar dina personuppgifter i enlighet med integritetspolicyn.

Uppdaterad: 09 SEP 2018 21:15
Följ oss pa facebook

 

Instagram Frölunda OL

 

 

Alltid lika aktuellt

När skjuts det på Sisjöns skjutfält? Kolla försvarets hemsida innan du springer.

 

 

FOLs nybörjarkurs för ungdomar 2020

 

10mila 2020

Klubbens spinningpass 

Talangligan

 

 

 

 

 Göteborgskartors logga

Nybörjare


 

Hyra klubbstugan?


 

Sponsorer mm:

JULA_logga
  
SportSpec logo
  
SM Sport
   
 Ullmax logga

 

 

sponsorhuset-1

Min Friskvård

Postadress:
Frölunda OL - Orientering
Thomas Borne, Toppvägen 2
42166 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link