Hoppa till sidans innehåll

Alla bidrar


Frölunda OL vill genom verksamhetens olika delar vara en klubb där alla känner glädje och samvaro. För att vi ska kunna göra allt vi vill behöver alla hjälpa till, var och en efter eget intresse och egen förmåga. Det är många delar som behöver ordnas och fixas, allt ifrån att planera ungdomsträningar och arrangera tävlingar till att ordna poängpromenader och sköta underhållet av klubbstugan. I allt vi gör finns det utrymme för både stora och små insatser. 

Vår klubb har valt att finansiera verksamheten genom egna arrangemang istället för lottförsäljning och liknande. Målsättningen att i genomsnitt arrangera två större orienteringstävlingar per år och medverka som delarrangör av Göteborgsvarvet. Tillsammans med våra poängpromenader genererar dessa en stor del av klubbens intäkter. Vi hoppas och tror att så många som möjligt kan hjälpa till vid dessa större arrangemang. 

Vi behöver också hjälp med att ordna våra egna träningar, läger och resor mm. För detta kommer de flesta av klubbens medlemmar att bli tillfrågade någon eller några gånger per år.

Det enda måstet, eller åtminstone nästan ett måste, är att alla som är med i klubbens tränings- och tävlingsverksamhet hjälps åt med att vara stugvärd i samband med träningar en till två veckor per år. Mer information hittar du här.

Tävlingsaktiva inom klubben hjälps också åt med att vara tävlingsvärd vid regionens tävlingar. Här handlar det om att vid ett eller ett par tillfällen per år vara den som ser till att klubbtält och klubbflagga kommer med till tävlingen. Mer information hittar du här.

 

 

Uppdaterad: 24 SEP 2017 10:20
Följ oss pa facebook

 

Instagram Frölunda OL

 

 

Alltid lika aktuellt

När skjuts det på Sisjöns skjutfält? Kolla försvarets hemsida innan du springer.

 

 

FOLs nybörjarkurs för ungdomar 2020

Talangligan

 

 

 

 

 Göteborgskartors logga

Nybörjare


 

Hyra klubbstugan?


 

Sponsorer mm:

JULA_logga
  
SportSpec logo
  
SM Sport
   
 Ullmax logga

 

 

sponsorhuset-1

Min Friskvård

Postadress:
Frölunda OL - Orientering
Per Rubendahl, Högskärsgatan 11
42157 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link