Kläder mm

Klubbens har till försäljning:

Tävlingströja och vindoverall, buff, mössa, T-shirt och klubbmärke. Cirkapriser:

Ungdom < HD21

Senior
Tävlingströja 350 kr 500 kr
Overalljacka 650 kr 800 kr
Overallbyxa 450 kr 600 kr
Buff 100 kr

Mössa 200 kr 200 kr
T-shirt 100 kr 100 kr
Klubbmärke 20 kr 20 kr
Äldre modeller 100 kr 100 kr

Detalj av en buff.

FOLBuffDetalj

Mössa (sedd bakifrån)

FOLmössan sedd bakifrån

Tävlingströja, overall och buff

Är du intresserad av att köpa klubbens tävlingströja, overall, mössa eller buff så kontakta Sten Helmertz (klädansvarig) på sten.helmertzATtelia.com eller telefon 0739-875013. Klubben gör en beställning när minst 10 stycken önskemål om inköp finns per typ av plagg. Detta sker ungefär en gång per år. Tävlingströja och overall

För tävlingströja finns ett litet lager, se Aktuell lagerstatus. Buffar finns också i lager.

Klubben har ett förmånligt avtal med SM Sport för liknande overall- och överdragsbyxor, se Avtal.

Mössa

Mössan finns i 4 storlekar 56-57-58-59 och vi har ett litet lager av dem.

Här en bild framifrån.

T-shirt mm

Klubben har T-shirts med Frölunda OL tryckt på ryggen samt tygklubbmärken till försäljning. Det finns också möjlighet att fynda kläder av äldre modell för 100 kr per enhet.

Svart FOL-tröja med vitt tryck på ryggen

Tillfällen att köpa begagnade kläder finns, dels genom anslag i klubbstugan och dels genom särskilda bytesdagar.

Rent praktiskt

Vet du inte vilken storlek du behöver - spana in någon i klubben som har det du är ute efter och be och få prova. Finns klädesplagget i förrådet - leta fram rätt storlek, meddela klädansvarig och kassören om vad du tagit. Betala sedan in vad du är skyldig klubben på vårt bankgiro 5851-0488 eller plusgiro 693187-7.

Uppdaterad: 2017-09-20 23:53

Var med på IFK Göteborgs höstbudkavle