Kläder mm

Klubbens har till försäljning:

Tävlingströja (kort och lång ärm), vindoverall, fodrad träningsjacka, buff, mössa, T-shirt och klubbmärke. Cirkapriser!

Ungdom < HD21

Senior
Tävlingströja, kort ärm
350 kr 500 kr
Tävlingströja, lång ärm 370 kr 500 kr
Overalljacka 650 kr 800 kr
Overallbyxa 450 kr 600 kr
Buff 100 kr

Mössa 200 kr 200 kr
T-shirt 100 kr 100 kr
Klubbmärke 20 kr 20 kr
Äldre modeller 100 kr 100 kr

Storlek 130-160 Storlek >= S
Träningsjacka, fodrad 1050 kr 1260 kr

Detalj av en buff. Här är några användningstips.

FOLBuffDetalj

Mössa (sedd bakifrån)

FOLmössan sedd bakifrån

Tävlingströja, overall och buff

Är du intresserad av att köpa klubbens tävlingströjor, overall eller träningsjacka, så kontakta Sten Helmertz (klädansvarig) på sten.helmertzATtelia.com eller telefon 0739-875013. Klubben gör en beställning när minst 10 stycken önskemål om inköp finns per typ av plagg. Detta sker ungefär en gång per år. Mössan och buff finns i lager i klubbstugan.Tävlingströja och overall

För kortärmad tävlingströja finns ett litet lager, se Aktuell lagerstatus. Buffar finns också i lager.

Tävlingströjan finns även i en långärmad modell (hösten 2017) som inte lagerhålls.

Långärmad tävlngströja

Långarmad tävlingströja, rygg

Vill man ha en fodrad träningsjacka så finns även en (hösten 2017) jacka för kallare väder. Trimtex Element Plus längdåkningsjacka som beskrivs av Trimtex som: "formsydd med en smal passform som följer rörelserna i träningspasset. Jackan är fodrad och är tillverkad av ett mjukt softshell-material som är elastiskt. Skidjackan har en stor ventilationspanel i ryggen och paneler av mesh under ärmarna som ger god ventilation vid högre aktivitetsnivåer. Materialet är vindtätt och vattenavvisande och jackan kan absolut användas i dåligt väder."

Fodrad träningsjacka, fram

Fodrad träningsjacka, rygg

Klubben har ett förmånligt avtal med SM Sport för liknande overall- och överdragsbyxor, se Avtal.

Mössa

Mössan finns i 4 storlekar 56-57-58-59 och vi har ett litet lager av dem.

Här en bild framifrån.

T-shirt mm

Klubben har T-shirts med Frölunda OL tryckt på ryggen samt tygklubbmärken till försäljning. Det finns också möjlighet att fynda kläder av äldre modell för 100 kr per enhet.

Svart FOL-tröja med vitt tryck på ryggen

Tillfällen att köpa begagnade kläder finns, dels genom anslag i klubbstugan och dels genom särskilda bytesdagar.

Rent praktiskt

Vet du inte vilken storlek du behöver - spana in någon i klubben som har det du är ute efter och be och få prova. Finns klädesplagget i förrådet - leta fram rätt storlek, meddela klädansvarig och kassören om vad du tagit. Betala sedan in vad du är skyldig klubben på vårt bankgiro 5851-0488 eller plusgiro 693187-7.

Uppdaterad: 2017-11-14 00:37

Innebandy och gympa