Kläder

Aktuellt

Klubben har en ny klädkollektion från SIGN och första leveransen kom i mitten av april 2019Tävlingströjan VENT finns i lager och till försäljning i klubbstugan medan övrigt sortiment är beställningsvaror.

Är du intresserad av att köpa klubbkläder, lägg en beställning via beställningsformuläret. Klubben gör en beställning när minst 5 stycken önskemål om inköp finns per typ av plagg.

Klädsortiment & Priser

I vår klädkollektion från SIGN finns det tre varianter på tävlingströjor samt två olika klubboveraller. Tävlingströjan VENT finns i lager medan övrigt sortiment är beställnigsvaror. Till försäljning i klubbstugan finns förutom tävlingströjan VENT även buff, mössa, T-shirt samt klubbmärke.

SIGN-kollektion Ungdom (tom 20 år)  Vuxen (21+ år)
Tröja VENT, kort ärm
 200 kr 300 kr
Tröja PRO, kort ärm 300 kr 350 kr
Tröja VENT LONG SLEEVE, lång ärm 300 kr 350 kr
Overall TRACK SUIT S3, jacka+byxa 800 kr 1000 kr
Overalljacka, TRACK SUIT S3 500 kr 650 kr
Overallbyxa, TRACK SUIT S3 400 kr 450 kr
Vinteroverall WINTER SUIT, jacka+byxa 1400 kr 1500 kr
Vinteroverall WINTER SUIT, jacka 800 kr 900 kr
Vinteroverall WINTER SUIT, byxa 700 kr 700 kr

Övriga kläder Ungdom (tom 20 år)  Vuxen (21+ år)
Buff 100 kr 100 kr
Trimtexmössa 200 kr 200 kr
Ullmaxmössa 100 kr 100 kr
T-shirt 100 kr 100 kr
Klubbmärke 20 kr 20 kr
Äldre modeller (Trimtex, mm) 100-150 kr 100 kr

Klubben har ett förmånligt avtal med SM Sport för OL-byxor och tights, se Avtal.

Beställning & Betalning

Är du intresserad av att köpa klubbens tävlingströjor, overall eller träningsjacka, lägg en beställning via beställningsformuläret. Klubben gör en beställning när minst 5 stycken önskemål om inköp finns per typ av plagg. Detta sker ungefär två gånger per år. Tröja VENT, mössa och buff finns i lager i klubbstugan. Har du frågor så kontakta Ulrika eller Pär Johannesson (klädansvariga) via This is a mailto link eller telefon 070-6800958.

Vet du inte vilken storlek du behöver - spana in någon i klubben som har det du är ute efter och be att få prova. Finns klädesplagget i förrådet - leta fram rätt storlek, meddela klädansvarig och kassören om vad du tagit.

Betalning sker till klubbens bankgiro 5851-0488 eller plusgiro 693187-7Ange som meddelande "Kläder" och namn, tex "Kläder, Pär Johannesson".

SIGN-kollektion

I vår SIGN-kollektion finns tävlingströja (kort och lång ärm), vindoverall och vinteroverall. Alla plaggen finns i Unisex-modell (stl 2XS-3XL), vissa även i KIDS (juniorstorlekar). Dessutom finns de flesta även i dam-modell (stl 2XS-3XL) med skärning "anpassad efter de kvinnliga formerna". På SIGNs hemsida hittar du mer information om plaggen samt storlekstabeller. Ni kan även mot en tillkommande kostnad på 50 kr/plagg få ert eget namn tryckt på höger bröst.

Tävlingströjor

VENT - Tröja med kort ärm, Dryform-material fram och rygg av nättyg för bästa andningsförmåga. Storlekar: KIDS (116-146 cl), Unisex (2XS-5XL), Dam (2XS-5XL).

PRO - Mer teknisk tröja med kort ärm, Dryform-material med nätdetaljer som ventilerar. Finns i unisex- och dam-modell. Storlekar: Unisex (2XS-4XL), Dam (2XS-4XL).

VENT LONG SLEEVE - Tröja med lång ärm, Dryform-material fram och rygg av nättyg för bästa andningsförmåga. Finns i unisex- och dam-modell. Storlekar: Unisex (2XS-5XL), Dam (2XS-5XL).

Overaller

Vindoverall TRACK SUIT S3:

• Jacka med dragkedja, 2 fickor fram och reflexdetaljer.
  • Byxa med 2 fickor fram och reflexdetaljer.
  • Storlekar: KIDS (130-150 cl), Unisex (2XS-3XL), Dam (2XS-3XL).

Vinteroverall WINTER SUIT

• Jacka i softshell-material med dragkedja, 2 fickor fram och reflexdetaljer.
  • Byxa i softshell-material med 2 fickor fram och reflexdetaljer.
  • Storlekar: KIDS (130-150 cl), Unisex (2XS-3XL).

Övriga kläder

Buff & Mössor

Detalj av en buff. Här är några användningstips.

FOLBuffDetalj

Trimtexmössan finns i 4 storlekar 56-57-58-59 och vi har ett litet lager av dem.

Här en bild framifrån.

Trimtexmössa (sedd bakifrån)

FOLmössan sedd bakifrån

Det finns även en mössa från Ullmax, en storlek för alla.

T-shirt mm

Klubben har T-shirts med Frölunda OL tryckt på ryggen samt tygklubbmärken till försäljning. Det finns också möjlighet att fynda kläder av äldre modell för 100 kr per enhet.

Svart FOL-tröja med vitt tryck på ryggen

Tillfällen att köpa begagnade kläder finns, dels genom anslag i klubbstugan och dels genom särskilda bytesdagar.

Uppdaterad: 18 SEP 2018 00:36 Skribent: Pär Johannesson

O-meeting 2019