Hyra klubbstugan

Klubbstugan är i första hand till för föreningens ordinarie verksamhet, men hyrs i mån av tillgänglighet enligt följande principer:

• Föreningar med orientering eller likvärdig ideell inriktning kan vid enstaka tillfällen hyra stugan för träningar etc. Kostnad 1000 kr/dag.
  • Företag (förutsätter en relation/rekommendation av en klubbmedlem) kan hyra stugan för dagkonferenser, motionsaktiviteter etc. Kostnad 3000 kr/dag.
  • Klubbmedlemmar kan vid speciella tillfällen ges möjlighet att hyra stugan till egna arrangemang. Kostnad 500 kr/dag.

Om du har en fråga skicka ett mail till This is a mailto link.

Stugan hyrs inte ut till icke-klubbmedlemmar för fester och liknande arrangemang.

Vid övernattning i stugan skall räddningstjänsten meddelas, det kan göras här.

För allas säkerhet finns här en brandinstruktion. De som hyr kan skriva ut och fylla i hyresavtalet här.

Uppdaterad: 24 SEP 2017 10:32

Spinning med FOL