Bli medlem

Välkommen att bli medlem hos oss! Följ nedanstående instruktioner och efter att du har betalat in medlemsavgiften är du medlem av vår klubb.

Medlemsavgiften är mycket viktig för klubben då den är den enda inkomst klubben har som vi själva styr över. Vi ser hellre att inkomsten ökar genom fler betalande medlemmar än genom höjda avgifter. Betalt medlemskap är också ett krav för att klubben ska få aktivitetsbidrag för våra ungdomar.

Som medlem får du bland annat gratis tillgång till klubbens ordinarie årsutbud av träningar inklusive gympa och innebandy. Klubben sponsrar även individuellt tävlande enligt aktuell policy. Du är dessutom försäkrad genom föreningens gruppförsäkring för olycksfall som gäller under träning och tävling.

Medlemsavgiften är för närvarande:

500 kr per familj (föräldrar och barn på samma adress)

250 kr för enskild medlem

50 kr för stödmedlem (ej aktiv medlem)

Avgiftens storlek bestäms på klubbens årsmöte i februari, varefter vi alla uppmanas att betala in vår medlemsavgift på klubbens bankgiro 5851-0488 eller plusgiro 693187-7. Ange på blankett eller som meddelande vid internetbetalning vem/vilka som betalningen avser. Om du är ny så får du förmodligen inte plats att skriva allt på blanketten eller i meddelanderutan. Komplettera därför med ett mail till This is a mailto link där du anger namn, adress, telefonnummer och fullständigt personnummer (10 siffror).

Uppdaterad: 2017-09-24 10:14

Var med på IFK Göteborgs höstbudkavle