Hoppa till sidans innehåll

Ny Spinningsäsong 2019/2020 startar vecka 44

30 SEP 2019 21:30
  • Uppdaterad: 30 SEP 2019 21:30

Snart startar en ny spinningsäsong för klubbens medlemmar i Friskis&Svettis lokaler i Nya Hovås/Brottkärr. Upplägget är likt tidigare år - onsdagar med start kl 19.15 då man ska vara färdig att börja trampa uppsutten på sin cykel. Vi håller på hela hösten och vintern fram till mitten av mars (vecka12), med uppehåll för veckorna 52, 1 och 7.

Årets säsong börjar med ett antal pass där vi fokuserar på att komma igång med spinningen för att därefter övergå till pass med allt längre intervaller - i syfte att bygga upp uthålligheten och förbättra konditionen. Under den senare delen av säsongen bjuder vi på allt fler pass med korta intervaller med högre intensitet för att på så sätt öka vår högsta nivå och maximala syreupptagning.

Stor variation mellan passen utlovas och i år finns även ett riktigt utmanande pass med inspiration från en av de tuffaste etapperna i årets Giro d'Italia att se fram emot. 

Alla från 13 år kan vara med och det finns plats för 29 deltagare. Läs mer här om hur du anmäler dig, hittar dit och annan praktisk information. Anmälan görs med hjälp av en doodlelänk där nya tillfällen successivt kommer att läggas ut. Var noga med att avboka dig så snart som möjligt om du får förhinder. 100 kr kostar det för hela säsongen.

Varmt välkomna, Richard och Katarina

Skribent: Katarina Borne
Epost: Adressen Gömd
Följ oss pa facebook

 

Instagram Frölunda OL

 

 

Alltid lika aktuellt

När skjuts det på Sisjöns skjutfält? Kolla försvarets hemsida innan du springer.

 

25-manna

Klubbens spinningpass 

Talangligan

 

 

 

 

 Göteborgskartors logga

Nybörjare


 

Hyra klubbstugan?


 

Sponsorer mm:

JULA_logga
  
SportSpec logo
  
SM Sport
   
 Ullmax logga

 

 

sponsorhuset-1

Min Friskvård

Postadress:
Frölunda OL - Orientering
Thomas Borne, Toppvägen 2
42166 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link