Hoppa till sidans innehåll

Försäljning av kläder från Ullmax

2018-09-23 15:22
Behöver du underställ eller strumpor? Frölunda OL säljer nu kläder från Ullmax som har underställ, mössor, strumpor och annat för hela familjen. Detta är ett sätt för klubben att tjäna pengar då 30% går tillbaka till Frölunda OL.
  • Uppdaterad: 2018-09-23 15:22

Säljperiod är vecka 39 tom 42 med planerad leverans vecka 45. Vi kommer ha en provkollektion hängandes i klubbstugan samt möjlighet att titta i katalogen och beställa. Om ni är intresserade av att beställa från Ullmax, kontakta i så fall Pär Johannesson. En nyhet är att det går att lägga in beställningen direkt på nätet:

https://shop.ullmax.com/se/frolunda-ol/49144

 Pär Johannesson är kontaktperson hos Frölunda OL. De som är intresserade av att sälja Ullmax produkter till släkt, vänner eller på jobbet för Frölunda OLs räkning kan kontakta honom.

Frölunda OL tjänar 30% av totala försäljningsbeloppet, vilket så klart går tillbaka till klubbens verksamhet. Om Ullmax:

"Till en början var vårt fokus främst produkter i ull, som är ett fantastiskt material i många avseenden och våra underställ och strumpor i merinoull har blivit mångas favoriter!

Idag har vi ett brett utbud av funktionskläder som passar både till hårdare träning och som värmande lager när man vill ta det lite lugnare."

 

Efter säljperioden finns möjlighet att beställa via Ullmax webbshop och då välja att stödja Frölunda OL (10% går tillbaka till klubben).

Skribent: Jonas Jerlin
Epost: Adressen Gömd
Följ oss pa facebook

  Instagram Frölunda OL

Alltid lika aktuellt

När skjuts det på Sisjöns skjutfält? Kolla försvarets hemsida innan du springer.

 

25manna

FOLs poängpromenader hösten 2018

 Nybörjare_1

GOFs ungdomsträningar 13-16 år

Talangligan

 

 

 

 

 


 

Hyra klubbstugan?


 

Sponsorer mm:

coop

JULA_logga
  
SportSpec logo
  
SM Sport
   
 
 Ullmax logga

 

 

sponsorhuset-1

Min Friskvård

Postadress:
Frölunda OL - Orientering
Thomas Borne, Toppvägen 2
42166 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link