Hoppa till sidans innehåll

Ungoteket 2017-2018

2017-10-03 22:35
Till alla klubbens ungdomar 14-25 år - här kommer information och inbjudan till Ungoteket – ledarutbildningen för unga orienterare.
  • Uppdaterad: 2017-10-03 22:38

Nu är det möjligt att anmäla sig till Ungoteket – utbildningen där unga orienterare lär sig att skapa och leda orientering. De nya kunskaperna kan deltagarna sedan använda i ett föreningsprojekt. Kanske en tävling eller ett läger, vi är öppna för alla idéer!
Om det verkar roligt så hör av dig till någon ungdomsledare eller skicka ett mail till This is a mailto link och berätta vad du är intresserad av senast tisdag den 24 oktober.

 

 

Mer information finns på Ungotekets hemsida och deras inbjudan. Du får du lära dig om olika uppgifter som finns i en förening: exempelvis att vara ledare, att lägga banor, att arrangera träningar, tävlingar, läger mm, att rita kartor och att sprida information.

 

I Ungoteket deltar ungdomarna tillsammans med sina klubbkompisar, alternativt med närliggande klubbar om ni har få ungdomar i rätt ålder. I team om 2-6 personer deltar man på 4 utbildningsträffar med olika teman. Under tiden förbereder och genomför teamet en orienteringsaktivitet, ett projekt, som de själva bestämmer vad det ska vara (en klubbträning, en kretstävling eller kanske ett läger för föreningens ungdomar?). Teamet behöver en mentor från er förening. Mentorn behöver inte ha några förkunskaper utan kan vara vem som helst i föreningen. Läs mer om mentorns roll här.

 

Programmet för de 4 utbildningsträffarna kan du se här.

Plats för träffarna bokas med hänsyn till vilka föreningar som anmäler sig. Träff nr 2 är dock redan bokad; den sträcker sig över 3-4 februari och vi håller då till i Vara.
Ungoteket 2016-2017 resulterade i ett ungdomsläger, en OL-labyrint på U10mila och en kretssprinttävling. Läs mer om det här!
Skribent: Katarina Borne
Epost: Adressen Gömd
Följ oss pa facebook

 

Instagram Frölunda OL
 

Alltid lika aktuellt

När skjuts det på Sisjöns skjutfält? Kolla försvarets hemsida innan du springer.

 

Höstens och vinterns spinningpass

Höstens poängpromenader

 

O-event i Borås

 

Var med på IFK Göteborgs höstbudkavle

 Nybörjare_1

GOFs ungdomsträningar 13-16 år

Talangligan

 

 

 

 

 

 

 


 

Hyra klubbstugan?


 

Sponsorer mm:

coop

JULA_logga
  
SportSpec logo
SM-Sport

sponsorhuset-1

Postadress:
Frölunda OL - Orientering
Thomas Borne, Toppvägen 2
42166 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link