Hoppa till sidans innehåll

Syftet med det hela


Att vara medlem i en orienteringsklubb är en fantastisk förmån. Nästan varje helg finns det orienteringstävlingar att åka till. Någon har rest tält, bakat bullar, placerat ut kontroller i skogen och tryckt kartor.

Hur kommer detta sig? Jo, det är ju vi och alla andra orienteringsklubbar som ordnar detta. Frölunda OL drar sitt strå till stacken och är med och arrangerar både stora och mindre tävlingar och träningar i distriktet. Normalt har vi två större arrangemang årligen, som till exempel nationella tävlingar helt i egen regi, eller är medarrangör med andra klubbar på värdetävlingar såsom VM, SM, 10-mila eller O-ringen. Mindre när- och träningstävlingar arrangeras också löpande i samarbete med ett antal närliggande klubbar: vinter-cupen, natt-cupen, sprint-cupen, etc. 

I Frölunda OL anser vi att arrangerandet är en lika viktig och rolig del av föreningslivet som att springa och motionera själv. Mycket av det sociala umgänget sker genom våra arrangemang för att det är roligt att komma samman och lösa en sådan uppgift. Och det finns en mängd olika funktioner både på lång och kort sikt som vi delar på beroende på intresse; allt ifrån kartritning till bullbakning. Vår princip är att det är roligare tillsammans och därför roterar alla uppgifter på många, där alla bidrar med sin viktiga bit. Tillsammans blir det roligare, enklare och slagkraftigare.

På denna sida finns aktuella arrangemang, historik och den semi-strukturerade uppdelningen i funktionsgrupper som är vårt långsiktiga nav för föreningslivet, med målet att ha en rolig och social fritidsaktivitet vid sidan av det egna orienterandet.

Uppdaterad: 06 FEB 2018 22:13
Följ oss pa facebook

  Instagram Frölunda OL

Alltid lika aktuellt

När skjuts det på Sisjöns skjutfält? Kolla försvarets hemsida innan du springer.

 

25manna

FOLs poängpromenader hösten 2018

 Nybörjare_1

GOFs ungdomsträningar 13-16 år

Talangligan

 

 

 

 

 


 

Hyra klubbstugan?


 

Sponsorer mm:

coop

JULA_logga
  
SportSpec logo
  
SM Sport
   
 
 Ullmax logga

 

 

sponsorhuset-1

Min Friskvård

Postadress:
Frölunda OL - Orientering
Thomas Borne, Toppvägen 2
42166 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link